Noutate în Sănătate

3 metode de tratament pentru infecția cu Candida

Tratamentul 1 Eliminarea Candidei

Candida se elimina din organism odata cu cresterea numarului bacteriilor bune din intestin. Bacterii pe care le găsiți în legume și produse din lapte fermentate. Tratament pentru infecția cu Candida

Aveți două opțiuni pentru eliminare: doar cu lichide sau cu mâncare.

Opțiunea 1: Eliminarea cu lichide a Candidei (durata 1-2 zile)

Începeți prin a prepara o supa de legume din ceapă organică, usturoi, telina, kale, sare de mare și apă pură. De-a lungul zilei, beti supa caldă; este imperativ să beți multă apă pentru a ajuta organismul să elimine toate toxinele din corpul dumneavoastră. Poate fi repetat după daca este necesar la fiecare câteva săptămâni. Acesta poate fi, de asemenea, folosit ca un „start” pentru produsele alimentare pentru curatare.

Opțiunea 2 : Legume la aburi (durata 3-5 zile)

Prin eliminarea zahărului, a fructelor, a amidonului și a alcoolului din dieta dvs. timp de trei până la cinci zile, puteți face progrese importante în lupta împotriva supraaglomerării candidei. În special, mâncați legume proaspete, organice care au fost gatite la abur. Pentru această etapă de curățare, eliminati orice legume care contin amidon cum ar fi morcovi, ridichi, sfecla, cartofi dulci și cartofi albi, care pot contribui la cresterea nivelului de zahăr și pot alimenta candidoza.

Continuați să beți multă apă plata, un minim de 2L pe zi pentru a ajuta la spălarea candidei și a produselor secundare produse de aceasta din organismul dumneavoastră. În această perioadă – nu mai mult de o dată pe zi – puteți mânca salate cu frunze verzi și se asezoneaza cu puțin ulei de nucă de cocos și oțet de cidru de mere (sau suc de lămâie).

În timpul oricăruia dintre procedeele de mai sus, puteți utiliza argila pentru a ajuta la încorporarea toxinelor și a le elimina eficient din sistem.

Tratamentul 2 Dieta Candida.

Aceasta este o dieta care conduce la eliminarea candidei din corp! Acesta este, de asemenea, un pas mare dacă ați început deja cu curățarea candidei.

1. Primul pas al dietei este stimularea sistemului imunitar prin eliminarea zaharului, a alcoolului si a carbohidratilor rafinati.

2. Pasul doi este înlocuirea acestor alimente cu legume organice, inclusiv morcovi, cartofi dulci, spanac și sparanghel

Ce zici de cereale? Unele cereale, cum ar fi quinoa, orz și amarant și un amidon ca porumbul se pot consuma, dar doar o portie pe zi. Aceeași poveste urmează pentru alimentele reci, care nu ar trebui consumate mai mult decât o dată pe zi. Deci nu consumati si cereale si salata in aceeasi zi.

3.Adăugați lapte fermentat, de preferință kefir din lapte de capră, deoarece alimentele probiotice sănătoase pot ucide în mod eficient candida din organismul dumneavoastră. Probiotice cum ar fi kale, castraveti murati sunt adaosuri bune la dieta ta, precum si sucul de merișoare neindulcit. Deoarece acestea creeaza un mediu acid care face dificila supravietuirea candidei.

Mai multe despre dieta in infectia cu Candida vezi aici

Tratament 3 Suplimente, uleiuri esențiale și ulei de nucă de cocos.

Cercetările arată că, C. albicans, tulpina de candida care conduce la supraaglomerarea sistemică a candidei este adesea rezistentă atât la fluconazol, cât și la itraconazol. Medicamentele antifungice cel mai des prescrise pentru candidoza.

1. Uleiul de cocos poate lupta eficient împotriva candidei datorită proprietăților sale antimicrobiene. Combinația dintre acidul lauric și acidul caprilic găsit în uleiul de nucă de cocos, ucide candidoza dăunătoare atât prin ingestie, cât și prin aplicarea topică.

2. Vitamina C ajută la stimularea glandelor suprarenale și ajută la restabilirea sistemului imunitar. Recomand 1000 mg de vitamina C de două sau trei ori pe zi, luând un total de 2.000 până la 3.000 de miligrame zilnic.

3. Uleiul de cuișoare, uleiul de oregano și uleiul de smirnă ajută la uciderea din corp a unor varietăți de paraziți și ciuperci, inclusiv candida. Uleiul de lavandă inhibă, de asemenea, creșterea de candida și este eficient în prevenirea răspândirii infecției.

De exemplu, adăugând câteva picături de ulei de măsline sau ulei de lavandă amestecat cu ulei de nucă de cocos în timpul curățării, vă poate ajuta să eradicati candidoza.

Deoarece aceste uleiuri esențiale sunt puternice, ele trebuie luate numai pe plan intern timp de 10 zile sau mai puțin. De asemenea, pentru candidoza orală, utilizați trei picături de ulei de cuisoare cu o lingură de ulei de nucă de cocos și tineti în gură timp de 20 de minute.

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, sfatuiti-va cu medicul dvs, înainte de a lua uleiul de cuișoare intern.

Pentru simptome ale infectiei cu Candida vezi aici

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)